Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Σχολική εφημερίδα του δημοτικου σχολείου Τρικόρφου !!!

Η εφημερίδα αυτή ήταν ιδέα των δασκάλων Μαργαρίτη Θεόδωρου και Σακαρέλου Κων/νου γράφτηκε το 1990 και υπάρχουν δύο εκδόσεις αυτή που θα δείτε παρακάτω είναι η πρώτη κατά σειρά που εκδόθηκε μετά τις κοινοτικές εκλογές.
1η Σελίδα:
Οι δημοσιογράφοι της πρώτης σελίδας είναι ο Δελημάρης Βασίλης που γράφει για τον νικητή των εκλογών και για το κλίμα που επικράτησε κατά την διάρκεια των εκλογών, ενώ κάτω ο Δελημάρης Κώστας απαντάει σε ερωτήσεις σαν να ήταν στην θέση του νεοεκλεγέντος προέδρου.
2η Σελίδα:
Στην δεύτερη σελίδα ο Χρήστος Χαλαζιάς γράφει ανέκδοτα και πιο κάτω ο ανώνυμος δημοσιογράφος μας αναφέρει τι θα έκανε αν θα γινόταν πρόεδρος.
3η Σελίδα:

Στην τρίτη σελίδα ο Λεωνίδας Κούστας γράφει ένα ποίημα για τα δρομάκια του χωριού και κάτω η Δήμητρα Μυλωνά αναφέρει γεγονότα που έγιναν στο χωριό επίσης η ζωγραφιά με το κοριτσάκι είναι δικιά της.
4η Σελίδα:Τέταρτη και τελευταία σελίδα για την πρώτη έκδοση της σχολικής εφημερίδας βλέπουμε γελοιογραφίες από την Δήμητρα Μύλωνα και μερικά ακόμη ανέκδοτα.Ευχαριστούμε τους δασκάλους μας για την προσπάθεια τους γιατί σίγουρα τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά η εφημερίδα γράφτηκε με γραφομηχανή μετά βγήκαν κι άλλα αντίγραφα και μοιράστηκαν στους χωριανούς δωρεάν.Επίσης ήταν η πρώτη σχολική εφημερίδα που έγινε στο σχολείο.



ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής