Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Σχολική εφημερίδα 2η Έκδοση!!!

Όπως σας είχα υποσχεθεί θα σας παρουσιάσω και τη δεύτερη έκδοση της σχολικής εφημερίδας με την βοήθεια πάλι των δασκάλων μας Θ. Μαργαρίτη και Κ. Σακαρέλου.Αυτή η έκδοση τυπώθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 1990 κυρίως είχε Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και αφηγήσεις για τα ήθη και έθιμα του Χωριού.
Σελίδα 1η:
θα ξεκινήσουμε από την πρώτη σελίδα όπου βλέπουμε ζωγραφιές της Δήμητρας Μυλωνά και ευχές από όλους τους μαθητές του δημοτικού σχολειού για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.
2η Σελίδα:Στην δεύτερη σελίδα Κώστας Δελημάρης γράφει για την προετοιμασία των παιδιών που πήγαιναν για τα κάλαντα και τις συνθήκες που συναντούσαν στους δρόμους του χωριού.
3η Σελίδα:Στην τρίτη σελίδα ο Θύμιος Δανιήλ γράφει για κάποιο κωμικό γεγονός που συνέβη στο σχολείο ο Λεωνίδας Κούστας για τα Χριστούγεννα και ο Βασίλης Δελημάρης γράφει ένα ποίημα για το χειμώνα.
4η Σελίδα:
Στην τέταρτη σελίδα η Δήμητρα Μυλωνά παρουσιάζει γελοιογραφίες που έχει φτιάξει η ίδια.
5η Σελίδα:
Στην πέμπτη σελίδα ο Χρήστος Χαλαζιάς γράφει ένα ποίημα ο Λεωνίδας Κούστας γράφει ανέκδοτο και ο Κώστας Δελημάρης στο ρόλο του Αη Βασίλη ρωτάει τα παιδιά αν τους άρεσαν τα δώρα και για το πώς περνάει στην Καισαρεία.
6η Σελίδα:Στην έκτη και τελευταία σελίδα ο δάσκαλος Ο Θόδωρος Μαργαρίτης γράφει μαζί με τους μαθητές του για τα ήθη και έθιμα του χωριού μας.
Ευχαριστούμε τους δασκάλους μας για ότι μας δίδαξαν και να ξέρουν ότι από εκείνα τα χρόνια υπάρχουν οι καλύτερες αναμνήσεις που δεν πρόκειται να σβήσουν πιστεύω από κανέναν συμμαθητή μου.


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής